onsdag 24 november 2010

På pricken

Har länge varit på jakt efter en taklampa till L´s rum. En cool lampa, som ett utropstecken i hennes annars så flickiga rum. Klart lampan Liv av Jonas Bohlin skulle göra sitt, men den har sitt pris också. När jag såg denna lampa tänket jag, yes!, den är på pricken det jag söker;)....och kan väl inte vara så svårt att göra. Stommen, en IKEA rislampa, check!, men nästa dilemma...hur gör jag de svarta prickarna??? Gick till Panduro, men personen jag frågade trodde det var näst intill omöjligt att måla på rislampor utan att färgen flyter ut....Är det någon som vet vad man kan använda för typ av färg för att måla på poröst papper???

3 kommentarer:

 1. Anonym08:10

  Klipp ut svarta runda prickar av svart matt tejp som är mjuk alt. runda svarta klistermärken. Kolla med Panduro. Du kanske måste ha lite extra klister på. Du kan också se om du hittar liknande papper som lampan och klistra på dem. Hoppas någon av förslagen fungerar.

  Kram från Tokyo

  SvaraRadera
 2. Tusen tack för tipset, syrran. Ska skrida till verket och hoppas att jag kan visa ett resultat snart;). Saknar er alla! Kram

  SvaraRadera
 3. Anonym15:48

  Tänk den lampan fastnade jag också för!.
  Bra om man kan få till en egen variant, först trodde jag att det var något som den japanske konstnären Yayoi Kusamas designat.
  En svin dyr pumpa av honom finns på moderna museets webshop.

  Carina i Älvsjö

  SvaraRadera