måndag 21 mars 2011

Vår dag i bild (och lite text;)

Efter att ha lämnat storasyster i skolan bar det av till doktorn, som konstaterade att L har öroninflammation och spräckt trumhinna :(. Nu måste hon ta "äckel-päckel" medicin, som hon säger...Hon är för go, hon förklarade för doktorn hur Bassiluskan hamnat i örat (ni kanske känner till Ingrid-böckerna, och den med Bassiluskan. Jätte fina böcker.

En ögonblicksbild. En nyvaken liten, hänger över axeln när jag sitter och jobbar i vardagsrummet. Hann ta tre bilder, var av vi båda fastnade på en, sen var hon iväg...


Pyssel och lek i storasysters rum, det är ju så spännande att i lugn och ro utforska hennes rum...får sopa undan spåren efter L;). Sen har vi också tjuvkikat på syrran och kompisarna...vi ser ju skolan och skolgården från barnens rum.


Fina fjärilar som M och hennes kompis gjort i skolan, låg länge på skrivbordet. Idag medan L la pärlplatta så tejpade jag upp dem på väggen, blev jätte fint.


Fina hattaskar står på skåpet i M´s rum. Bland de första inrednings sakerna jag köpte till M.

(Man skulle kunna tro att jag "suddat" mig/redigerat övre bilden. Den är helt oredigerad, jag har en Nikon D80 utan zoom objektiv och när man tar närbilder och fokus hamnar på nåt (Linn) så blir allt runtomkring suddigt...och tur är väl det;).

2 kommentarer:

  1. Fina bilder! :)

    SvaraRadera
  2. Vad fina ni är! Hoppas lillan kryat på sig och att medicinen hjälpt. Ha en fin helg! Kram Linda

    SvaraRadera