torsdag 2 juni 2011

Projekt: Trädgård


Oj, oj, projekt: trädgård kommer att vara en riktig långbänk;). Det är ju inget man kan skynda på direkt, jag menar med växttakt och utformning...man måste liksom bo in sig och in inte ändra sig stup i kvarten...finns ju så många tidningar, bloggar och böcker att inspireras av så jag vet varken ut eller in. Men...first things first, imorgon ska jag samla natursten som ska kanta grusgången runt huset (som en gräns mellan gräs och grus). Solhatten och trädgårdshandskarna hänger i hallen, i väntan på morgondagen, redo för att användas...

3 kommentarer:

 1. Gör ett nytt försök att kommentera, verkar ha strulat med det.. Fin bild nedan (bricka o mocca master) på fina ting och härligt med stughelg! :) Vi håller också på och samlar lite större stenar som ska få rama in vår grusstig ner till huset. Älskar sten, de smälter in så fint i en trädgård. Trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. Tack Lisa:). Ja, stenar är så fina och smälter in i de flesta miljöerna. Jag får bara inte glömma fiberduk under stenarna, för att undvika många, lååånga timmar ogräsplock. Ha en super härlig helg!

  SvaraRadera
 3. Anonym21:21

  Charmant bild - en bra början :) Det finns ju hur mycket som helst att göra ute. Man får lära sig att ta en sak i taget - men det är inte alltid så lätt det inte. Heja :)

  SvaraRadera