torsdag 27 januari 2011

Hallen
 Blev inspirerad av andra blogginlägg angående hallar...som verkar vara ett stort dilemma för många, just för att det är så svårt att få till bra förvaring (som gärna får vara dold) samt att alla skor, tröjor, väskor, jackor mm som alltid måste vara tillgängligt...suck. Varför kan det inte se ut så här hos oss??? Skulle behöva några kvadrat till och (som här verkar) vara singel;). Åh så snyggt! Nä vill inte byta mot 8 par skor huller om buller, vantar utan make/maka, sommarkoftor blandat med fleece och ja...you name it;). Nja...alla går att köpa;)...ser ni skynket som kan dölja värsta stora garderoben, avlastnignsbordet för post och nycklar, stora spegeln, snygga krokar, hall mattan...ja, så här vill jag ha det!!!

3 kommentarer:

 1. Ja det är verkligen ett litet (med betoning på litet då;) dilemma. Älskar denna hall, speciellt lampan och tyget! Helt enkelt ursnyggt. Är mycket svag för draperier av olika slag i en hall. Ja vi får fortsätta klura :)

  SvaraRadera
 2. Jättehärlig hall! Vilken rymd, det är nog inte bara kvadratmeterna som gör denna hall utan även kubikmeterna ;-) Draperiet var det första jag tittade på, det gav liksom värme till rummet med sitt material. Hoppas du får hallen precis som du önskar en dag!
  Trevlig helg!
  Linda

  SvaraRadera
 3. Ha, ha, ja gisses vilken takhöjd. Lampan Random Light är en klar favorit och gör sig ypperligt i den hallen. Åh, vår hall är så pytte liten det är svårt att göra nåt åt;).
  Trevlig helg på er båda!
  //Susanna

  SvaraRadera