onsdag 12 januari 2011

Läshörna/-lampa saknas

Inte på denna bild i alla fall, men hemma hos oss;). Har i tidigare inlägg nämnt saknaden av en läslampa intill soffan. När min mamma är på besök (vilket hon är ofta, så mysigt) så gottar hon sig i mina inredningstidningar. Jag ser hur hon vinklar tidningen mot TV´n för att få läsljus...min älskade mamma. Jag brukar ta en av våra sänglampor som undsättning:).
Gillar denna bild så mycket, det ljusa golvet, stora spröjsade fönsterna, fåtöljen med detaljer i skinn och sist men inte minst den fina, svarta golvlampan från Jieldé. Inte fel va?! 


5 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 2. Den är supersnygg! Jag gick också och sneglade på denna genom ett skyltfönster häromdagen. Hoppas den står i din läshörna snart.

  SvaraRadera
 3. Haha, helt otroligt, jag skrev precis ett inlägg om just läslampor :) - för automatisk publicering i morgon bitti :) Vill så gääärna ha en läslampa vid soffan. Hoppas allt är bra med er. Kram kram!

  SvaraRadera
 4. Hej Linda! Visst är den fantastiskt fin, men ack så dyr. Men en väl värd investering;). Jag är ju också såld på Tolomeo Lettura och Bestlite. Oj, oj det blir svåra val;). Jag har ju börjat spara i alla fall:).
  //Susanna


  Lotta, vi tänker ju lika så många gånger, tankeöverföring kan man tro;). Spännande, ska "klicka" in först av alla imorgon och bli inspirerad.
  Vad sägs om lunch på fredag?

  Kram

  SvaraRadera
 5. Har inte sett den tidigare. Väldigt snygg!Skulle nog passa bra!

  Kram Helena

  SvaraRadera